Exclusive Romantic är Besamé´s lite mer lyxigare serie, denna Push up Bh är i elfenbens färg och med många vackra detaljer, trots det en stilren kreation. Med spets runt om och vackra blom detaljer samt en vacker rosett mellan kuporna.
$66
0 Recension(er)
White Romantic Bra från Besamé  är vit vacker sensuell push up BH med fina mönster, dekorativ snörning mellan kuporna, justerbara axelband och löstagbara. Knäppning bak. Och uttagbar vadering.
$66
0 Recension(er)
Svart push up Bh med broderade röda blommor på kuporna och en svart siden rosett i mellan kuporna. Justerbara axelband samt avtagbara. Löstagbar vadering.
$67
0 Recension(er)
Rose Lace Top, en underbart vacker top i ljus beige färg med spets och fint mönster. Vacker spets runt hela kupan.
$53
0 Recension(er)
Purple Rose Bra från besamé är en ros beklädd push up BH med vackra detaljer, justerbara axelband och knäppning bak. Sexig och sensuell.
$48
0 Recension(er)
Vackert Leopard mönstrad push up Bh i stilren design, justerbara axelband och knäppe bak.
$60
0 Recension(er)
Nude Lace push-up bra, med vackert hud liknande färg, med vackra detaljer. Justerbara axelband samt push-up bygel.
$60
0 Recension(er)
Svart stilren push-up BH med ett vackert smycke på ett av axelbanden. Mjuk behaglig.
$61
0 Recension(er)
Sensuell svart Bh med en vacker rosett mellan kuporna, Push up modell som lyfter upp brösten och ger rikligt med stöd, mjuk och bekväm. Ett vackert blom mönster pryder kuporna. Ställbara axelband och enbart ett band i ryggen till nacken.
$61
0 Recension(er)
En vackert sensuell triangel top med zebra mönster och mörk rosa/lila färg. Med justerbara axelband som möts i ett kors på ryggen, en vacker rosa zebra randig rosett pryder mellan bysten. En mjuk behaglig topp.
$61
0 Recension(er)
Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Scroll To Top