Sportswear Autentica är en komplett tränings set med hoodie och byxa, läckert vitt set med fina detaljer. Snedskurna fickor på huva och byxa, dragkedja och snörning på jackan. Mjuk och behaglig och stretch tyg.   Ett två delat träningsplagg i bomull och lycra
$110
0 Recension(er)
Sportswear Black/White Stripe  är ett träningsplagg av högsta kvalité producerad av Adriana Arango. Nya träningskläder för 2012, stretch och följsam samt kroppen kan andas i detta plagg. Vacker design med bästa funktionalitet precis som sig bör.   Ett två delat träningsplagg i bomull och lycra med färgkombinationen svart och vitt.
$96
0 Recension(er)
Sportswear White/Black Blouse är en två delad tränings set med mjuk skön byxa och en top/blus som även kan användas till fler tillfällen än bara till träning. Adriana Arango har åter igen lyckats göra en kombination av tränings plagg och vardags plagg.. Kollektion för 2012, stretch, mjuk och följsam.  Vacker design med bästa funktionalitet .
$98
0 Recension(er)
Sportswear Midnight , en Svart mjuk vacker träningsplagg som är med en ren design. Långa muddar samt guld inlägg i form av dragkedjan samt märket baktill på byxan. Adriana Arango loggan i bak i guld.   Snedskurna fickor på byxan. Ett två delat träningsplagg i bomull och lycra med färgkombinationen svart med guld detaljer..
$121
0 Recension(er)
Sportswear Capri är tvådelad med en blus i stark gul vacker färg, denna är även kombinerad med byxa som även kan bäras som ett mys plagg så som tränings plagg. Adriana Arangos nya träningskläder 2012, är vackert designade och passar till alla.   Ett två delat träningsplagg i Nylon och Lycra med färgkombinationen vackert gul och svart byxa.
$101
0 Recension(er)
Sportswear Corall kommer i formsydd jacka/tröja med V-ringad front och sned skurna fickor. Den vackra korall färgen är kombinerad med vackert grått. Adriana Arangos nya träningskläder för 2012,  följsam stretch och mjuk.   Ett två delat träningsplagg i polyester och lycra med färgkombinationen vackert korall och grått.
$107
0 Recension(er)
Sportswear Purple Stripe är en komplett tränings set med topp plus byxa vackert designat i två färger av lila. Formsytt i stretch tyg av bomull och lycra. Med tunna axelband på toppen samt i ett tyg som kroppen kan andas i.
$90
0 Recension(er)
Sportswear Dinamica , ett tre delat träningsplagg i vackraste  Adriana Arango stil, i mjukt Bomull / Lycra tyg som är följsamt sytt med vackra färgade detaljer. Turkos, aprikos och grått smälter fint ihop gemensamt.   En tunn hoodie liknande överdel samt en topp med axelband. Nya träningskläder för 2012.
$104
0 Recension(er)
Sportswear Flower III , ett tre delat tränings set med en tunn blus samt en top med blom liknande mönster på. Ett par figur sydda byxor i vackert grå/blå färg. Toppen är öppen i ryggen så det känns luftigt I mjukt skönt tyg av Bomull och Lycra.   Ett tre delat träningsplagg i bomull och lycra med färgkombinationen vitt, grått och blom print.
$97
0 Recension(er)
Sportswear Versatil, en Svart/Turkos mjuk vacker träningsplagg som är ett måste för varje tränings intresserad. Att bära ett träningsplagg från Adriana Arango är en otrolig känsla. Följsam, mjuk och formsydd och låter kroppen andas. V-ringad front på toppen och öppen rygg med ett mötande kors i vackra färger. Adriana Arangos nya träningskläder för 2012.
$98
0 Recension(er)
Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Scroll To Top