Badkläder 

Hos dressroom.se hittar du Badkläder, Bikini och strandplagg online till bra priser och med snabb leverans. Just nu har vi fri frakt på ordrar över 300kr

Underkategorier

Bikinis
Hittat din perfekta bikini för stranden än? Sluta leta för vi har den rätta för dig, med vårt stora urval av snygga, sexiga, läckra bikinis för just dig så kommer du vara unik på beachen och alla blickar riktade mot dig.
Den här ensembeln är helt unikt söt och edgy. Toppen i bandeau stil, ger stöd och formar bysten pa ett runt och fylligt vis. Den svarta slingan skapar en utmärkt accent mot de svarta och vita horizontala ränderna.
$20 $40
0 Recension(er)
Denna bikini påminner om det azurblå vattnet i Karibien. Bandeau Toppen är super söt och ger dig lätt stöd för att göra det mesta av ditt décoltage. Side Tie Bottoms Bikini har rosett liknande sid band och visar precis lagom med hud. Mycket smickrande för figuren och bekväm.
$29 $49 -40%
0 Recension(er)
Denna spetsprydda bikini är designad av Moda Star Swimwear USA. Bli en av de första som bär denna läckra bikini med det där Extra ! Vacker spets som dekorerar framsidan av underdelen o 3-rader av vita pärlor med 3 stycken delare med glimrande strass över höfterna. Överdelen även den med vacker spets och 2 rader vita pärlor med 2 stycken delare med glimrande strass. Finns i 3 färger.
$85
0 Recension(er)
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Scroll To Top